23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda tüm coşkusuyla kutlandı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

Dünya Pi Günü Etkinlikleri

Mrt

Merkezî Sınav başvuruları; isteğe bağlı olup sınava katılmak isteyenler, başvurularını 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında elektronik ortam ( https://eokul.meb.gov.tr ) üzerinden yapacaktır.

Sınav, 8’inci sınıf öğretim programları esas alınarak yapılacaktır.

Sınav, iki oturum hâlinde uygulanacak, çoktan seçmeli 90 soru sorulacak ve oturumlar aynı gün yapılacaktır.

Birinci oturum, 50 soruluk sözel alandan oluşacak ve süresi 75 dakika; ikinci oturum ise 40 soruluk sayısal alandan oluşacak ve süresi 80 dakika olacaktır.

Birinci oturumda, 8’inci sınıf Türkçe, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile Yabancı Dil, ikinci oturumda ise Matematik ve Fen Bilimleri derslerinden sorular yöneltilecektir.

Erman Ilıcak Fen Lisesi Gezisi

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ile ilgili 6. sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu çalışma tüm sınıflarda 12 Mart 2024 tarihinde 3. ders saatinde izlettirildi.

Mrt

LGS öğrencilerimiz için lise gezisine başladık. İlk gezi, Aso Teknik Kolejine düzenlendi.

2.Dönem Sınav Tarihleri

Okulumuzda Deprem Tatbikatı Gerçekleştirildi

Şbt

Sınıflar Arası Münazara Yarışması Tüm Heyecanıyla Devam Ediyor.

Şbt

6 Şubat 2024 Salı günü , 5/C, 5/E ve 6/H sınıfı öğrencileriyle Özlem MURAT GÜRKAN, Dilber AKDERE hocalarımızın ve benim danışmanlığımda AFAD Deprem Simülasyon Merkezi' ne gezi düzenlenmiştir .

Şbt

Teknoloji ve Tasarım dersi,mimari tasarım konusu 1.donem sergisi.7/A,B,C,D,E,F,G,H sınıflarının çalışmaları.Menevşe hoca ve Lale Tülay Öğretmenler.

Ock

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Hafize GÖZTAŞ’ın ortak olduğu 5.sınıf öğrencilerimiz ile yürüttüğümüz  “LAWS 4 ELT” isimli e twinnig projemiz hem Ulusal hem Avrupa kalite etiketi almıştır. Projeye katılan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Okulumuzu güzelleştirmek için çukurları kazan Sincan Belediyesi'ne ve ağaçları temin edip dikimini yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederiz. 5 adet çınar ve 5 adet ıhlamur ağacı dikilmştir.

Ock

8/G sınıfından öğrencimiz Eren Sezer Versak, Ankara ortaokullar judo il şampiyonası 34 kilo 1ncisi olmuştur.