Okulumuz fen öğretmeni Seda hocamızla Güneş Sistemi etkinliğini yapılıyor🪐

Okulumuz fen öğretmeni Seda hocamızla kemikleri öğreniyoruz etkinliği yapıyoruz

2023-2024 I. DÖNEM SENE BAŞI KURULU VE SEMİNER

Öğretmen kurulu toplantımızı gerçekleştirdik, seminer çalımalarımızı tamamladık.

Tem

2023-2024 Anasınıfı kayıtlarımız başlamıştır. Sınırlı sayıda öğrenci alınacaktır. Velilerimizin bilgisine sunulmuştur.

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesiyle okulumuzdan mezun olacak 8. sınıf öğrencilerimiz için mezuniyet töreni düzenlendi.

Okulumuz bahçesinde başlayan mezuniyet programında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Okul Müdürümüz M.Fatih ALACA ve okul birincilerimiz konuşmalar yaptılar. Okul birincilerimiz mezuniyet kütüğüne bilgilerini çaktılar. Hazırlanan ikramlar misafirlerimize dağıtıldı. Müzik eşliğinde öğrencilerimiz ve misafirlerimiz gönüllerince eğlendiler.

Mezuniyet programının hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarında başarı ve mutluluklar diliyoruz. Sizleri özleyeceğiz çocuklar...

Haz

Okulumuz Türkçe öğretmeni Tekin Taban 'ın yazıp yönettiği "Böyle Buyurdu Dedem Korkut" adlı tiyatro oyunu okulumuz tiyatro kulübü öğrencileri tarafından Rüstem Altunbaş Sahnesinde sahnelendi.

Kalabalık bir seyirci kitlesinin önünde sergilen oyunu başta

ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Bilen olmak üzere birçok kişi izledi.

Kulüp öğretmeni Tekin Taban tarafindan altı ay boyunca ses,diksiyon , sahne, dekor, kostüm ve makyaj gibi eğitimleri alan öğrenciler sahneledikleri oyun ile izleyicilere  keyifli dakikalar yaşattılar.

Eğitimi başarı ile bitiren kulüp öğrencilerine. yapılan sertifika ve madalya töreni ile devam eden gece İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bilen ve okul müdür Mehmet Fatih Alaca'nın  konuşmaları ile sona erdi.

Haz

Anasınıfı C şubesi öğrencileri yaptıkları mezuniyet kutlamasıyla anasınıfına veda etti. İstiklal marşı yarışması sonucuna göre dereceye giren öğrenciler madalyalarını aldı.

Haz

Okulumuz duvarları Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Gizem Dinç, Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Ayşe Nur Karadeniz ve öğrencileri tarafından renklendirildi.

Haz

Dünya Cevre Günü münasebetiyle ile Okulumuz bahçesinde ogrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından fidan dikimi etkinliği yapılmıştır.. Her sınıfımız adına bir fidanın dikildi etkinlikte ilk cansuyunu fidanlara çocuklarımız verdi..Hem eğlendiler hem de toprağa dokunarak doğanın, ağacın muhteşem enerjisini okul bahçesine yaydılar..Emeği olan okul idaresine ve tüm öğretmenlerimize Süleyman Şah Ortaokulu ailesi olarak çok teşekkür ederiz.

Süleyman Şah Bahar Şenliği

Haz

Fen bilimlerinden Seda hocamızla 5.sınıflarımızla hava direncini yumurta deneyimizle öğrendik ve bir o kadar da eğlendik.

Haz

Fen bilimlerinden Seda hocamız ile 5.sınıflarlarda gölge etkinlikleri yaptık.

May

Öğrencilerimiz Itri Güzel Sanatlar Lisesi'ni ziyaret etti.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda tüm coşkusuyla kutlandı.

Ankara Kalesi ve Rahmi Koç Müzesi Gezisi