Ock

Teknoloji ve Tasarım Dersi Ürün Sergisi

Ock

Süleyman Şah Ortaokulu öğrencileri ritim aleti ve enstrüman maketleri yaparak hayal güçlerinini canlandırdılar.

Kas

Yaptığı eğitsel çalışmadan dolayı okulumuz İngilizce Öğretmeni Hafize GÖZTAŞ´ a ve 5B sınıfına teşekkür ederiz

Kas

Plickers, test-soru çözmeyi kolaylaştıran, çözerken eğlendiren, uygulaması basit bir web 2.0 aracıdır. En önemli artısı Plickers’ı uygulamanız için bir laboratuvarda olmanız ya da öğrencilerinizde iPadtablet olması gerekmemesidir. İhtiyacınız olan sadece bir öğretmen bilgisayarı ve telefonunuz.

Yapılan bu etkinlik okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Mehmet GÜVEN tarafından 5.ve 6. sınıflarda gerçekleştirilmiştir.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu  Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. Yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programda, Atatürk’ün Hayatı ve Fikirleri konusunda konuşmalar yapıldı, şiirler okundu.