Veli Görüşme Saatleri

Mrt

Hizmet Standartları

May

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce yürütülen "Aile Okulu" porjesi kapsamında aile eğitimlerimiz başlıyor.

Aile içi iletişim

Sosyal beceriler

Çatışma çözme

Siber zorbalık

Güvenli teknoloji kullanımı

Psikolojik sağlamlık

Stresle baş etme

Akran zorbalığı

Sağlıklı beslenme

konularını ele alınacağı eğitimlerimiz okul Rehber Öğretmenimiz Sümeyye AKBAŞ tarafından verilecektir. Katılmak isteyen velilerimiz okul rehberlik servisine başvurabilirler.

May

19 Mayıs 2022 tarihinde okul bahçemizde saat:10 da İngilizce Öğretmenimiz Eşref Kurtkayası ve arkadaşları tarafından konser verilecektir. Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimiz davetlidir.

Mrt

4 kategoriden oluşan yarışmada her öğrenci okuduğu sınıf seviyesine uygun kitabı okuyarak yarışmaya katılacaktır. Sınav okul kütüphanesinde yapılacak olup 25 çoktan seçmeli sorudan oluşacaktır. Sınavda eşitlik olması durumunda son soru olan yorum sorusu belirleyici olacaktır. Sınav sürecindeki bütün iş ve işlemlerden Türkçe Zümresi sorumludur.

Ekm

Süleyman Şah Ortaokulu 2. Öğretmeneler Kurulu Toplantısı 15.10.2021 tarinde yapıldı.

Stratejik Planımız

HİZMET STANDARTLARI